Suport Didrikson :P

Hej e så tirriterad =( Ang vinterkläder *fniss* köpte Didrikson 599:- till lille killen =) Den e super bra vatten avvisande så han blir ej blöt Eller fuktig =)
Men så tänkte jag att man får ha 2 jackor ja ni vet tex en till dagis. Köpte en på Lindex jätte fin =) Brukar inte köpa där.....¨å där ser man han hadde lindex jackan för 399:-till dagis & han var blöt om hela armarna bara av att ha åkt pulka  & han har hafft den andra jackan (didrikson) på dagis & aldrig varit fuktig/blöt så där ser man vilka skit jackor det är för ändå ganska mycket pengar =( Så nu blir det till att fortsätta köpa på sportaffärer!!!! Mycket bättre man få vad man betalar för =)

Skall gå tillbaka med den andra jackan till Lindex idag för det stog på lappen att den skall vara vattenavvisande till viss del!!! Hoppas man får pengar tillbaka så skall jag inte handla vinterkläder där mer.

1 Didrikson =) ////// 2 Lindex



Trevlig dag till er me ......SMACK

Kommentarer
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

Vinnaren från dagens blogg finns uppe! Kika in om det var du som vann ;) Annars får du gärna vara med och tävla igen i den nya tävlingen Länk finns här under:*

http://vadfanskajagheta.se/2010/november/torsdag-dagens-blogg-3.html#comment

2010-11-25 @ 12:32:15
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback